Gode råd når du skal finde et konferencelokale

At finde det rette konferencelokale, kan være lidt svært. Både da det skal være den rette størrelse, så der er plads til alle deltagende, men også da der skal være alle de rette faciliteter, der nu kan være en nødvendighed. Der er mange ting, man skal huske, når man skal finde de rette konferencelokaler i København, så der kommer derfor her nogle råd til, hvordan man sikre sig, at man finder der rette, og det indebærer dét, man nu engang skal bruge.

  1. Som nævnt allerførst, skal lokalet være i den rette størrelse, så der er plads til alle deltagende. Men er man blot fem ellers seks deltagende, er det heller ikke nødvendigt med et konferencelokale til 30 mennesker – på denne måde kommer det også nemt til at føles som om, der er nogen, der mangler.
  2. Med hensyn til de rette faciliteter, er det forskelligt, hvad der er nødvendigt. Men én ting der helt sikkert er nødvendigt, er borde og stole. Så sørg først og fremmest for, at der kan stå borde og stole til rådighed. Derudover kunne det også tænkes, at i ville få brug for en projekter eller måske et whiteboard. Skulle dette være tilfældet, er det også noget, man skal sikre sig, kan blive stillet til rådighed.
  3. Er der tale om en heldagskonference, vil der også være behov for proviant. Hvis det blot foregår over en eftermiddag, kan det måske være rigeligt med lidt frugt og vand til de deltagende, men hvis det er fra morgen til aften, skal det kunne serveres reelle måltider. Det er måske ikke sikkert, at man finder et sted, der har mulighed for at tilberede og servere mad til konferencen, men så skal der som det mindste stå et køleskab, og eventuelt et komfur og/eller mikroovn/ovn til rådighed, så i selv har mulighed for at stå for noget mad.

At finde det helt rigtige og perfekte konferencecenter kan være svært, da der er flere ting, der skal passe sammen. Men hvis der er tale om et større arrangement, med mange deltagende, og det som minimum varer en hel dag, vil det selvfølgelig være at foretrække, at det bliver holdt et sted, hvor der er mulighed for, i kan få tilberedt og serveret mad. Er det en konference, der vil foregå over et par dage, kunne det være en god idé at overveje et hotel, der kan tilbyde et konferencecenter til rådighed.

https://admiralhotel.dk/konferencelokaler-koebenhavn-k-med-udsigt-admiral-hotel/

www.admiralhotel.dk

 

Copenhagen Admiral Hotel

Toldboderne 24-28

1253 København

33 74 14 14