Støt adgangen til rent drikkevand

Vandhane

 

Rent drikkevand er alfa omega for at overleve. Der er desværre stadig mange steder i verden, hvor man har problemer med at skaffe rent drikkevand. Der er heldigvis mange organisationer, mennesker og virksomheder, som kæmper for at skaffe rent drikkevand til de steder i verden, hvor der er brug for hjælp. Som virksomhed kan I også gøre en stor forskel ved at hjælpe organisationer med at skaffe rent drikkevand til de nødramte områder.

 

Støt udviklingen af rent drikkevand

Det kan I blandt andet gøre ved at købe en velgørende drikkevandsautomat gennem en virksomhed, som netop hjælper med at bekæmpe den store globale udfordring i forhold til at skaffe rent drikkevand. Jeres virksomheden vil på den møde støtte udviklingen af adgang til rent drikkevand, hvilket alle mennesker kan relatere til samtidig med, at I også selv får adgang til lækkert drikkevand fra automaten. Den drikkevandsfokuserede virksomhed har også miljøet med i tankerne, hvilket jeres virksomhed med sikkerhed også kan støtte. Det vil også være oplagt for jeres virksomhed at bidrage yderligere til udviklingen af rent drikkevand ved at gøre adgang til rent drikkevand til en sag for hele virksomheden.

 

Er rent drikkevand ensbetydende med nok væskeindtag?

I Danmark er vi heldige, da alle danskere har adgang til rent drikkevand. På trods af denne luksus er det langt fra alle, som indtager den anbefalede drikkemængde på 1,5 liter om dagen. Gennem almindelig kost indtager vi desuden omkring 1 liter væske, hvilket gør det muligt for os at få indtaget de 2,5 liter væske, som kroppen har brug for til at fungere optimalt. Dette understreger vigtigheden i at hjælpe de steder i verden, hvor der ikke er rent drikkevand og typisk også er mangel på fødevarer, så der heller ikke indtages nok væske gennem maden.

 

Rent drikkevand til virksomhedens medarbejdere

For at øge indtaget af drikkevand på arbejdet kan I som virksomhed investere i jeres medarbejderes sundhed ved at anskaffe jer en drikkevandsautomat. Den moderne drikkevandsautomat er udviklet med øje for miljøet, så den kræver et minimalt strømforbrug samt kræver minimal vedligeholdelse. Drikkevandet er importeret fra Norge med transport, som giver et så lille et CO2-udslip som muligt. Drikkevandet bliver opbevaret i de miljørigtige Bag-In-Box, hvoraf der kan være fire af disse ti liters-bokse i hver drikkevandsautomat. Drikkevandet bliver nedkølet til den ønskede temperatur, så vandet bliver attraktivt at drikke. Formålet er naturligvis at øge medarbejdernes indtag af drikkevand, så automaten bør placeres et oplagt sted, hvor det er let og hurtigt at hente drikkevand. Det er muligt at få indsat nedbrydelige plastikglas i automaten til eksterne kunder, men for at bevare fokus på miljøet bør alle medarbejdere benytte normale glas eller flasker. Alle i virksomheden vil på den måde være indirekte med til at bekæmpe globale problemer såsom den globale opvarmning og mangel på rent drikkevand.

 

 

Water For Life Denmark Aps

Elleborgvej 10

3140 Ålsgårde

70 70 17 70