Tjekliste til dit næste arrangement

Når fødselsdagen, firmafesten, konfirmationen eller mødet skal planlægges, er der et væld af ting at holde styr på. Invitationer skal sendes ud, lokaler skal lejes, dagen skal planlægges og mad og drikke skal bestilles. De fleste forsøger efter bedste evne at jonglere med de mange bolde i luften, men det er sjældent en nem opgave.

Hos Rentspace kan du finde gode selskabslokaler i København til ethvert arrangement. At kontakte Rentspace er således den sikre vej til nemt og bekvemt at få krydset en eller flere punkter af på den ofte lange to-do-liste.

Bryllupsreception

Få rammerne på plads

Når du skal holde et arrangement, er det først og fremmest vigtigt, at du får styr på datoen og størrelsen på arrangementet. Når du ved, hvornår du vil holde det, og hvem du vil invitere, kan du tage det første store skridt i retningen mod et godt arrangement; at finde det perfekte eventsted.

Mulighederne for steder, hvor dit næste arrangement kan afholdes, er naturligvis betinget af, hvad økonomien tillader. På mange måder er det som regel lettere at finde et eventsted, hvis prisen ikke udgør nogen hindring, men det er bestemt også muligt at finde lokationer, hvor du får meget valuta for pengene.

Er dit arrangement betinget af muligheden for enten forplejning eller indkvartering, er nogle eventsteder mere interessante at bruge tid på, end andre. Derfor er dette også et element, der må tages stilling til på et forholdsvis tidligt stadie.

Skal du arrangere en konference, er behovet for let tilgængelighed og et stort udbud af elektronisk udstyr vigtigere, end hvis du skal holde en fest, hvor stemningsfulde festlokaler er af højere prioritet.

Med andre ord: Når du har styr på de praktiske omstændigheder, er vejen banet for at få rammerne om arrangementet på plads.

Spørg en eventkonsulent

Det er næsten for godt til at være sandt. Men ikke desto mindre kan du få gratis hjælp til at finde det perfekte eventsted til dit næste arrangement. Lad en af Rentspace’s dygtige eventkonsulenter hjælpe dig!

Det eneste, det kræver af dig, er en klar udmelding om praktiske forhold såsom dato, størrelse og eventtype.

På denne måde sparer du både tid og kræfter, og du modtager hurtigt et tilbud, der lever op til alle dine behov og altid matcher eventstedets bedste priser.

Ved at benytte dig af eventkonsulenters tjenester, lader du specialister finde perfekte selskabslokaler, og du får således mere tid til at udarbejdelse af blandt andet invitationer og program.

Spar tid og penge – lad Rentspace hjælpe dig med din tjekliste!
Rentspace
Porcelænshaven 26, 2. sal
2000 Frederiksberg C
26 82 68 83