Inspiration til terrassen og altanen

Inspiration til altan og terrasse

Drømmer du om at skabe en grøn oase og et afslappende hjørne udenfor enten på din altan eller terrasse? Men spørger du dig selv, hvordan man bedst indretter en terrasse eller altan?

I denne artikel giver vi dig nogle gode råd til, hvad du gerne skal overveje inden du kaster dig ud i det helt store altan – eller terrasseprojekt.

Hvis du har et udendørsområde som en del af din bolig, kan det være en udfordring at indrette det helt optimalt, for vind og vejr sætter nogle naturlige begrænsninger for udfoldelserne. Hvis du går praktisk til værks, kan du dog sagtens skabe en hyggelig stemning på terrassen, altanen eller udestuen. Der findes et væld af artikler med inspiration til din terrasse, ligesom du kan få ideer til den optimale indretning af din altan på flere boligblogs online.

Hvad skal du bruge altanen eller terrassen til?

Det vigtigste er altid at tilpasse dine ønsker i forhold til områdets plads og funktion. Vil du gerne have en fin plads i solen, hvor du kan sidde ude og spise på lune dage, så søg inspiration til altanen, der fokuserer på pladsoptimering og indretning af små altaner, hvor der måske kun er få kvadratmeter at gøre godt med. Ved at planlægge indretningen af altanen, kan du med lidt inspiration herfra skabe din egen, funktionelle løsning, hvor du får plads til det vigtigste, og samtidig gør altanen til et rart sted at opholde sig.

Bliv inspireret til udendørs hyggekrog

Terrassen bliver ofte domineret af tunge havemøbler og grill, men mange stopper der, fordi de ikke ved, hvordan de skal få det optimale ud af terrassen. Det er en skam, for der er mange muligheder for at bruge terrassen til andet og mere end rødvinsaftener i det fri. Hvis du for eksempel har små børn, eller du blot drømmer om et smukt indrettet område til tilbagelænet sommerafslapning, kan du med fordel få inspiration til terrassen i artikler, der har fokus på gyngesenge og genbrugsmøbler.

Alt Om Indretning IVS
Syriensvej 33
2300 København S
21 96 97 52