Kom let frem med en elcykel

Det er let og hurtigt at bruge en cykel som transportmiddel, da du slipper for at være afhængig af bussens afgangstider, du overhaler hurtigt trafikken, og du får endda motion på samme tid, som du transporter dig selv. Disse årsager er blandt andet med til at forklare den store andel af danskere, som benytter deres cykel som deres primære transportmiddel. Der er dog desværre en stor andel af danskerne, som ikke hopper på cyklen af forskellige årsager som blandt andet frygten for en lang og hård cykeltur. Disse bekymringer behøver dog ikke længere at fraholde dig og andre danskere fra at tage cyklen, da det nu er muligt at købe den populære elcykel, der gør din cykeltur meget lettere.

elcykel

Sådan fungerer en elcykel

En elcykel har tilknyttet en kraftig eldrevet motor, som hjælper dig til at gøre cykelturen lettere. Denne funktion er især gavnlig i bakket terræn eller steder, hvor der ofte skal stoppes op, hvorefter det er krævende at få cyklen i fart igen. Til cyklens motor er der tilkoblet et batteri, så du er sikker på, at du både kan komme frem og tilbage til destinationen uden problemer. Batteriet skal oplades alt efter behovet, og ved at medbringe opladeren vil det altid være let at få gjort din cykel køreklar igen, hvis den skulle løbe tør for el. Batteriet gør det muligt også at bruge cyklen over længere distancer, da den kan oplades alle steder, hvor der er adgang til el. Der kan eventuelt også tilkøbes et ekstra batteri, som let kan udskiftes med det nuværende batteri, hvis I eksempelvis skal på en længere cykeltur.

Elcykler til fair priser

Efterspørgslen af elcykler er vokset i takt med, at der tilbydes elcykler til mere og mere betalige priser. Prisen stiger alt efter valget af model, og det er muligt at finde alt fra en elegant dame el cykel til en eldrevet ladcykel, som kan rumme hele familien. Du kan med sikkerhed finde en elcykel, som passer til dit behov, hvorefter du selv kan tilføje ekstraudstyr såsom blandt andet cykelkurve, sidetasker og computertasker, så elcyklen opfylder netop dit behov til et transportmiddel.

Prøv om en elcykel er noget for dig

Er du i tvivl om, hvorvidt en elcykel virkelig er så let og funktionel, som rygtet lyder på? Så bør du vide, at det heldigvis er muligt at finde gode og erfarne cykelforhandlere, hvor der tilbydes afprøvning af herre el cykel, så du selv kan opleve elcyklens fordele. Her kan du også få rådgivning om, hvilken type model du bør vælge, så du får en elcykel, som passer præcist til dit behov. På den måde kan du også være blandt de danskere, som kommer let og hurtigt frem ved at trampe i pedalerne.

Smartmove
Jagtvej 7
2200 København N
31 32 18 11