Balloner med tryk til dit næste event

Leder du efter et nyt element til din markedsføring, og ønsker du at gøre dit brand mere synligt? Balloner med tryk er en flot og effektiv løsning til at gøre dit brand mere synligt. Brug ballonerne til at skabe en flot og visuel markedsføring, der let kan designes til at komplementere andre elementer af din virksomheds markedsføring, så du opnår et samlet og ens udtryk for virksomheden.

balloner til events

Visualisér dit brand

En virksomheds logo ses ofte fra offentlighedens synspunkt som værende essensen af hele dit brand. Et godt logo øger både genkendelses- og kendskabsgraden, og jo oftere potentielle kunder og samarbejdspartnere eksponeres for dit logo, jo nemmere bliver det for dem at huske virksomheden. Balloner med tryk af virksomhedens logo er derfor en effektiv måde at visualisere brandet og herved øge synligheden, så disse grupper eksponeres mest og bedst muligt for din virksomhed.

Ideel løsning til såvel messer som alverdens events

Såfremt virksomheden skal deltage på messer, er det oplagt at bruge balloner med virksomhedstryk som blikfang. Ved brug af balloner kan du gøre virksomhedens stand mere synlig, så du vinder den hårde kamp om messegængernes opmærksomhed. Ballonerne vil skabe en sjov og festlig stemning på din stand, der gør det lettere at tiltrække potentielle kunder. Alle elsker jo balloner.

Balloner er ligeledes en effektiv måde at skabe opmærksomhed omkring en speciel begivenhed eller event. Skal dit firma fejre fødselsdag, jubilæum eller et andet stort event, er balloner med virksomhedens eget tryk en god måde at reklamere for den store dag på, og ballonerne kan ligeså bruges som festlig pynt på dagen sammen med flag med virksomhedens logo. Balloner med virksomhedens logo, slogan eller anden tekst kan desuden også bruges til uddeling som led i et salgsfremstød, der kan skabe synlighed for virksomheden.

Dit helt eget design

Når du vælger at inkorporere balloner som led i den visuelle markedsføring, har du mere eller mindre frie tøjler, når det kommer til design og æstetisk udtryk. Med ballonen som dit lærred står det dig frit for at vælge, om du vil have virksomhedens logo, slogan eller anden reklametekst trykt herpå. Du vælger også helt selv, hvilke farvekombinationer og specielle effekter, der skal på ballonen. Ved at have muligheden for at designe ballonen helt selv, er du sikker på, at den passer ind i virksomhedens andre markedsføringstiltag og visuelle identitet, så I opnår et ensartet udtryk i jeres markedsføring.

 

CTIPrint.dk
Bødkervej 22
4300 Holbæk
41 82 93 30