Tre råd til dig, der er ny på motorcykel

motorcykel

Som udgangspunkt kan det være svært at orientere sig, hvis man er ny i motorcykelverdenen. Derfor har vi nedenfor samlet tre gode råd til, hvilke ting du kan vælge at starte med, når du skal igang med at finde beklædning, motorcykel og generel information om motorcykling. Hvis du stadigvæk er i tvivl, så bør du selv opsøge en MC forhandler, som kan hjælpe dig med konkrete informationer. Det er dog vigtigt, at du finder en professionel og autoriseret forhandler, som har haft mange års erfaring med motorcykler.

Find den rette beklædning

Da motorcykelverdenen kan være livsfarlig, er det helt grundlæggende, at du har det helt rette tøj på, når du en dag skal ud og køre. Når det drejer sig om beklædning, så er det først og fremmest smag og behag, der er afgørende for, hvad folk har på. Beklædning kan deles op i to primære kategorier; læder og tekstil. Der er fordele og ulemper ved begge beklædninger, men  læderdragter vil i de fleste tilfælde være dyrere og mere sikre. Tekstil har den fordel, at det er nemmere at behandler, hvis og når det kommer til at regne. Læderdragter skal derfor bruge mere pleje efter endt køretur, hvor tekstil bare skal tørre, som ganske almindeligt tøj. Derudover bør du sørge for at anskaffe dig et såkaldt rygskjold. De fleste dragter har et indbygget rygskjold, men hvis du gerne vil være på den sikre side, så bør du anskaffe dig et eksternt rygskjold, som du kan sætte på ryggen, når du skal ud og køre.

Find en god forhandler

Derudover er det helt grundlæggende, at du finder en professionel og informerende forhandler, som kan rådgive og vejlede dig. Han eller hun skal helst have mange års erfaring, da der er så meget på spil i sidste ende.

Lav din egen research

Afslutningsvist kan det være en god idé, at lave sin helt egen research derhjemme, før du overhovedet foretager dig andet. Der findes en masse forums og artikler på internettet, hvor du kan få en masse informationer om blandt andet MC beklædning, forskellige slags motorcykler og udstyr. Derefter kan du med ro i maven gå til en autoriseret forhandler og høre, hvad han eller hun kan tilbyde, både af information, men også af motorcykler.

MC Hjørnet Nordsjælland ApS
Krakasvej 9
3400 Hillerød
48 79 66 00