Catering til særlige begivenheder

Det er en populær løsning at bestille catering til særlige begivenheder i stedet for selv at lave maden. Det kan også være næsten umuligt selv at lave mad, hvis det er en begivenhed med mange gæster. Af den årsag vælger mange firmaer så vel som private personer at bestille catering til større arrangementer, hvor udvalget af mad er stort grundet den store efterspørgsel. Med catering kan du som arrangør af begivenheden slippe for alt det praktiske, hvad angår madlavning og levering – det store spørgsmål er blot, hvor du skal bestille catering fra.

kulinarisk oplevelse

Undgå uappetitlige buffeter

Hader du også store og uappetitlig buffeter med kedelig mad? Så frygt ej, da der er masser af andre gode løsninger til at få lækker catering til både små og store begivenheder. Det er heldigvis muligt at finde restauranter, som tilbyder sæsonpræget frokost på Østerbro og andre dele af byen, så menuen passer til sæsonen. Det gør det muligt, at dine gæster kan nyde retter, som er baseret på råvarer, der er tilgængelige her og nu. I vil derfor altid opleve varierende retter – også selvom, at I benytter samme restaurant til at sørge for cateringen gang på gang. En varierende menu er netop en fordel for jer, der er erhvervskunder, så I altid kan benytte den samme leverandør af catering og stadig opleve nye retter og smagsoplevelser hver gang.

Professionel sammensætning af en kulinarisk oplevelse

Som arrangør af en stor begivenhed kan det være svært at overskue præcist hvilke retter, som bør serveres for gæsterne. Der skal være noget til enhver smag, og der skal derfor både være traditionelle retter og nye retter, så alle gæster bliver tilfredse. I de situationer er det heldigvis muligt at få professionel hjælp til at få sammensat kulinarisk catering fra Østerbro, hvor dygtige kokke vil sammensætte et perfekt udvalg af retter i samarbejde med dig.

Cateringservicen er derfor ikke kun en lettelse for dig på selve dagen for begivenheden, men servicen kan også bidrage med gode inputs fra start til slut, så maden eksempelvis passer til et eventuel tema.

Få catering til hverdag

Synes du, at dine medarbejdere fortjener en lækker frokost hver dag? Så er det en idé at få catering til hverdag i form af en kantineløsning i din virksomhed. På den måde vil dine medarbejdere altid have mulighed for at få et lækkert måltid mad i løbet af arbejdsdagen. Sunde råvarer skaber et godt grundlag for dine medarbejders sundhed, og det er desuden også en god mulighed for at nyde godt af årets råvarer hele året rundt, så frokosten bliver lidt mere interessant end normalt.

Gastro Studio Aps
Kalkbrænderiløbskaj 2
2100 København Ø
24 44 46 88