Find den tandlæge der bedst opfylder dine behov

Ny tandlæge

Når det kommer til tandlægebesøg, er det de færreste af os, der ser frem til at skulle afsted. Mange ser det som en sur pligt, der bare skal overstås, og derfor er det vigtigt at finde en tandlæge, der ligger tæt på ens bolig, så besøget kan foregå så hurtigt og effektivt som muligt.

Ligesom med tøj, gælder det med tandlæger om at finde den, der passer bedst til en. Det skal både være en kompetent tandlæge, men også en behagelig klinik, gerne med adresse tæt på ens hjem.  

Når du skal finde en ny tandlæge, er der flere spørgsmål du skal stille dig selv. På denne måde kan du få afklaring omkring, hvad det er du ønsker dig af din tandlæge, og jagten på den perfekte klinik bliver dermed en hel del lettere. Er det vigtigste for dig, at klinikken ligger tæt på dit hjem? At du har fået anbefalet klinikken pga. deres ry for god og personlig behandling? Eller ønsker du måske en klinik med fokus på smertevenlig behandling, da du lider af tandlægeskræk?

Hvad end du leder efter en akut tandlæge på Østerbro eller bare en lokal tandlæge nær din bolig på Frederiksberg, så er der rigelig klinikker at vælge imellem, det er bare at starte søgningen! Søg fx efter “Tandlæge” og så det, der er vigtigst for dig, fx din lokation, så du kun får resultater, der er tæt på dig, eller måske “tandregulering”, hvis du ønsker at få rettet dine tænder.  

Der er et væld af tandlægeklinikker, særligt i hovedstadsområdet, og mange har et særligt fokus, som de lægger ekstra vægt på i deres daglige arbejde, fx tandblegning, tandregulering eller behandling af patienter med tandlægeskræk. Det burde derfor være muligt at finde en tandlæge, der opfylder dine individuelle ønsker og behov.

Det er endda muligt at finde en tandlæge med lørdagsåbent, hvis man ikke har tid i hverdagen. Dette er smart, hvis man har et travlt job, der ikke giver en tid til at overholde tandlægetiderne i løbet af ugens fem arbejdsdage.

Er du i tvivl om, hvilken tandlæge du skal vælge, kan du altid slå et smut forbi klinikken og fornemme stemningen. Dette er en god måde at mærke, om man vil føle sig godt tilpas ved at blive behandlet i klinikken, hvilket er vigtigt, hvis man ønsker at opretholde en god tandlægerutine. En god tandlægerutine og en daglig tandpleje er nemlig vejen frem, hvis man ønsker en sund mund- og tandhygiejne.

Svaneklinikken

Østerbrogade 148, 1. tv.

2100 København Ø

39 29 47 41