Firmaarrangement I aldrig har prøvet før

Firmaarrangement I aldrig har prøvet før

Firmaarrangementer findes i alle afskygninger, hvor populariteten varierer alt efter typen af arrangement. Det kan dog desværre stadig være svært at finde på et kreativt arrangement, som falder i alles smag. Af den grund består firmaarrangementer ofte af middage eller andre formelle sammenkomster, men hvorfor ikke prøve en sejlads kombineret med firmaarrangement i København, som I aldrig har prøvet før? Det vil alle med sikkerhed synes godt om, så I i fællesskab kan lave en hyggelig og sjov aktivitet, som der kan huskes tilbage på og grines af på en kedelig arbejdsdag.

Book en Actionboat

Med en eller flere Actionboats har I i firmaet mulighed for at få vind i håret og få frisk havluft. Sejlturen kan foregå tæt på jeres firma, så I eksempelvis bliver hentet i den nærmeste havn. Herefter vil sejlturens varighed tilpasses efter jeres ønsker. Actionboats er i stand til at sejle med over 100 kilometer i timen med fuld last, så I har mulighed for at komme langt omkring, hvis I ønsker dette. Det gør det endda muligt at sejle jer fra en destination til en anden, hvis firmaarrangementet fortsætter et andet sted efterfølgende. Sejlturen kan være en hyggelig og rolig sejllads, men den kan også foregå i fuld fart.

Find firmaets bedste hold

En dag med Actionboats skaber gode rammer for at lave aktiviteter, som kan få kampgejsten frem i alle medarbejdere. I kan blandt andet se, hvem der har denhurtigste båd, eller I kan se, hvem der er de modigste, som tør at hoppe af båden i fuld fart. Mange udnytter også dagen til at afholde teambuilding-øvelser, som både kan foregå til vand og til lands. Mulighederne er mange, da I kan tilpasse brugen af bådene til jeres private firmaevent i København, da I alene har rådighed over bådene samt en bådfører til at sejle jer sikkert rundt. Det er især en fordel, hvis der er forskellige ønsker, hvor nogle ønsker at sejle hurtigt, imens andre ønsker at have en stille og rolig sejltur, hvor udsigten kan nydes.

Gør transporten sjov

Sejladens kan enten benyttes som et enkeltstående arrangement i sig selv, men kan også bruges til at gøre transporten fra punkt A til punkt B lidt sjovere end normalt. I kan derfor overraske firmaets andre medarbejdere ved at afhente alle i Actionsboats. Det vil med sikkerhed få smil frem – især hvis det danske sommervejr er godt.

Actionboat
Outdoor Explore ApS
Åboulevard 84
2200 Købehavn N
72 17 02 80