Det hjælper en erhvervsadvokat med

erhvervsadvokat

Det er altid en god idé at være tilknyttet en advokat, og dette gælder særligt for virksomheder af alle slags. Alle virksomheder uden egne advokater bør hyre en erfaren erhversadvokat, som kan manøvre virksomheden igennem lovgivning for at undgå fejl og misforståelser, der kan give fatale konsekvenser for virksomheden. En erhvervsadvokat kan bistå med juridisk hjælp såvel for forretningsmæssig rådgivning til jeres virksomhed.

Erhvervsadvokatens rolle i jeres virksomhed

Hvad angår det juridiske aspekt, så sikrer I jeres virksomhed fra at komme i problemer, da erhvervsadvokaten vil sørge for, at alt går rigtigt for sig. Alle dokumenter vil blive nøje gennemgået, så jeres virksomhed ikke kommer i juridiske problemer. Der gives juridisk hjælp til alt fra kontrakter med store kunder til interne ansættelseskontrakter. Den juridiske assistance vil blive tilpasset jeres virksomheds behov, og hjælpen fra erhvervsadvokaten kan derfor enten foregå periodevis ved behov eller som fast hjælp i virksomheden.

Den juridiske hjælp er især gavnlig for nystartede virksomheder, hvor mangle regler, tilladelser og lignende skal på plads for at kunne fungere. Du som virksomhedsejer kan derfor være helt rolig og overlade alt det praktiske papirarbejde til din tilknyttede erhvervsadvokat, så du kan koncentrere dig fuldstændigt om få gang i din virksomhed.

Den juridiske hjælp er også en særlig stor hjælp i tilfælde af fusionering af virksomheder. For at sikre en succesfuld fusionering bør I hyre en erhvervsfokuseret advokat til virksomhedsoverdragelse, som kan sikre, at alt foregår korrekt. Det vil alle parter i fusioneringen være glade for, så der ikke opstår unødvendige misforståelser eller forsinkelser, som let opstår på grund af fejl i dokumenter og mangelfuld kommunikation. Med hjælp fra en erhvervsadvokat sikrer I, at alle i virksomheden får en god start med de nye arbejdsformer og nye kollegaer uden gnidninger.

Få rådgivning med i pakken

I forbindelse med den juridiske hjælp får jeres erhvervsadvokat et stort indblik i jeres virksomheds gang og økonomi. Af den grund er det oplagt også at modtage rådgivning på samme tid for at udnytte jeres virksomheds potentiale fuldt ud. Med et objektivt øje kan der tænkes nyt og anderledes, så jeres virksomhed kan få et nyt pust gennem innovative idéer. De dygtige erhvervsadvokater har stor erfaring med rådgivning af store såvel som små virksomheder, så I kan med sikkerhed også få hjælp til dette. Rådgivningen tilpasses til jeres behov i virksomheden, og rådgivning kan derfor bruges til både mindre og større omlægninger af virksomheden.

 

KOLDING

Kokholm 3 b, 1. tv.

6000 Kolding

78 79 90 80

 

FREDERICIA

Sønder Voldgade 10, st.

7000 Fredericia

78 79 90 80