Vælg en troværdig leverandør af fyringsolie

Fyringsolie til opvarmning af hjemmet

Er du blandt de omkring 300.000 boligejere i Danmark, som opvarmer boligen med oliefyr og fyringsolie? Så må du kende alt til problematikkerne om den besværlige afhentning af fyringsolien, opbevaring af den samt bekymringer om, hvorvidt der nu er nok til at holde familien varm, hvis kulden nu pludseligt rammer landet. Der er dog heldigvis måder, hvor du kan slippe for disse problematikker og bekymringer.

Din troværdige leverandør

Du kan blive fri for alle problematikker og bekymringer i forbindelse med fyringsolie til din bolig, hvis du bliver tilknyttet en troværdig leverandør af fyringsolie, som hjælper dig med at holde styr på indkøb og levering af din fyringsolie. Der er adskillige fordele ved at have en troværdig leverandør:

Gratis levering:

Med en troværdig leverandør vil du først og fremmest have mulighed for at få leveret fyringsolien direkte hjem til dig, så du slipper for at skulle transportere store mængder af fyringsolie. Det er derudover muligt at finde leverandører i Danmark, som tilbyder gratis levering, når fyringsolien købes igennem dem. Det gør, at du kan få fyringsolie til en rigtig god pris uden besværet med transporten.

Hurtig levering:

Det er dog vigtigt, at leveringen fungerer optimalt, så du ikke pludseligt mangler fyringsolie til at opvarme din bolig. Det er i den forbindelse oplagt at være tilknyttet en troværdig leverandør, som kan garantere levering inden for få dage. Dette er især en fordel over vinteren, hvor der kan opstå ekstra behov for fyringsolien, hvis vinteren er særlig hård og kold.

Fyringsolie med høj kvalitet:

Leveringsproblematikker er desværre ikke den eneste problematik, som opstår i forbindelse med fyringsolie. Kvaliteten af fyringsolien er også vigtigt, så fyringsolien eksempelvis kan klare frostgrader over vinteren uden, at fyringsolien tager skade. Med en troværdig leverandør er du som kunde sikret kvalitetsrigt og billig fyringsolie, som opfylder de pågældende krav på området på trods af den lave pris.

Mulighed for tilbagelevering

Det kan være svært at forudse forbruget af fyringsolien, da det afhænger så meget at vejret. Her er det stadig en stor fordel, at der kan bestilles ekstra fyringsolie med kort varsel, hvis der er brug mere fyringsolie end beregnet. Det er dog også en mulighed, at der er brugt mindre fyringsolie end beregnet, hvor din troværdige leverandør vil give dig mulighed for tilbagelevering. Det betyder, at hvis din tank ikke kan rumme hele den nye levering af fyringsolien, så vil din leverandør med det samme tage det overskydende fyringsolie med tilbage uden en ekstra regning. Du betaler således kun for det fyringsolie, som kommer ned i din tank.

Hornsyld Købmandsgaard A/S
Nørregade 28
DK 8783 Hornsyld
75 68 73 00