Arbejde som dyrelæge

For mange dyreelskere, at arbejde med dyr er en ideel karriere.

En liste over opgaver omfatter; uddannelse, fodring, vanding, grooming, badning og udøver dyr. Det kan også involveret rengøring, desinfektion og reparation af indhegninger, hvor bestemt dyr eller dyr holdes. Det kan være nødvendigt at lege med dyrene, giver kammeratskab og observere ændringer i deres vaner og kost.

Arbejde med dyr består normalt af to områder, sundheds orienteret og undervisnings orienteret.

Nogle arbejdsgivere på dette område omfatter dyrlæge klinikker, stalde, akvarier og zoologiske haver.

Her er et nærmere kig på nogle karrierer og kompetencerne man skal bruge til dem.

Kennel arbejdere giver omsorg til kæledyrene, mens ejerne er ude af byen. Dette job kræver grundlæggende pleje af kæledyr eller kæledyr, såsom fodring, vanding og udøver dyrene.

I en Shelter, skal udføres sammen med at holde optegnelser, vaccinationer, rengøring bure og beskæftiger sig med offentligheden de grundlæggende opgaver.

Stabile hænder vil sadel og hovedtøj heste, soignere dem, gå en hest efter træning for at køle dem ud, foder og vand, motion og opretholde boder og sengetøj. De vil også ren tack og holde sadelrummet pæn og organiseret og gemme forsyninger og foder. En erfaren hånd kan bidrage til at træne heste.

Dyrepasserne forberede mad og rene indhegninger. De kan hjælpe med at hæve meget unge dyr. Dyrepasserne ser adfærdsmønstre for tegn på sygdom og opretholde registreringer af disse mønstre. Besvare spørgsmål for offentligheden er også et krav job.

De fleste af disse erhverv er uddannet på jobbet, men nogle arbejdsgivere kan kræve en vis erfaring med dyr. Arbejdet er undertiden ubehageligt og kan være fysisk og følelsesmæssigt krævende, nogle gange endda farligt. Timerne kan være uregelmæssig, og du kan arbejde i alle vejrforhold.

Men svært arbejdet kan være, vil fordelene ved at arbejde med dyr langt opvejer de krav.